Belmio

Belmio, een merk van het bedrijf Belmoca®, lanceert nieuwe kwaliteitsvolle aluminium koffiecapsules, beschikbaar in de grote distributie en compatibel met de Nespresso® koffiemachines. Daarmee biedt Belmio een Belgisch alternatief voor de bestaande koffiecapsules.

Belmio biedt een selectief assortiment aluminium koffiecapsules aan. Het selectieproces gebeurde nauwgezet door te reizen naar de landen van oorsprong en er de lokale koffiecultuur te ervaren. Gedurende twee jaren werden – met respect voor de seizoensgebonden agricultuur van koffiebonen – verschillende koffies geproefd en geselecteerd om uiteindelijk alleen de toppers te weerhouden binnen het assortiment van Belmio. De meeste blends bestaan uit 100% Arabica-koffiebonen uit Zuid- en Centraal-Amerika.

Belmio experience

Belmio heeft als missie elke koffieliefhebber een unieke beleving te bieden. Daarom werd een gebalanceerde selectie aan aluminium capsules ontworpen.

De kwaliteit van de capsule is van uitermate groot belang voor de smaak en de intensiteit van de koffie. Daarom ontwikkelde Belmio aluminium capsules met een unieke technologie die de verschillende aroma’s opbouwt en onder grote druk (19 bar) versterkt, tot ze losbarsten in je koffiekopje. De aluminiumcapsules hebben de best mogelijke interactie met het koffietoestel, om de beste koffie te maken. Bovendien is geen extra verpakking nodig.

Beschikbaarheid

Belmio koffiecapsules zijn momenteel verkrijgbaar via de Belmio-webshop, SipWell en de betere elektrozaken zoals  Krefel, Exellent, Expert, EP en Selexion. De store locator toont je het dichtstbijzijnde verkooppunt, gezien de expansie van verkooppunten snel toeneemt. De aanbevolen verkoopprijs is € 3,29.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!