Ben-Jerry's-drie-nieuwe-smaken
Karamel Sutra

Een sensuele zoete kern van karamel, omringd door aan de ene kant karamelijs en aan de andere kant chocolade-ijs gevuld met stukjes choco. Als dat niet de ultieme ijsverleider is.

Dough-ble Impact

Een fluwelig hart van chocolade fudge, omringd door aan de ene kant chocolade-ijs en aan de andere kant koekjesdeeg-ijs met daarin ook nog eens stukjes koekjesdeeg. The best of both worlds met in het midden een verrassende kern.

Blondie Brownie

Blondies verstopt in romig vanille-ijs en brownies verstopt in overheerlijk chocolade-ijs, met een Core van zoute karamelsaus in het midden. Je kon de Chocolate Fudge Brownie al in andere smaken proeven, maar het verhaal achter de bakker die deze Brownies maakt kende je misschien nog niet. Alle Blondies en Brownies komen uit een bakkerij in New York – The Greyston Factory – waar daklozen de kans krijgen om werkervaring op te doen en in hun eigen levensonderhoud te voorzien. Eigenlijk strijd je dus al jaren voor sociale rechtvaardigheid door het eten van Brownies.

Ben & Jerry’s
Al sinds het bedrijf in 1978 werd opgericht door schoolvrienden Ben Cohen en Jerry Greenfield maakt Ben & Jerry’s ijs van hoge kwaliteit. Naast dat ze het lekkerste ijs willen maken, streven Ben & Jerry’s ernaar dit op de best mogelijke manier te doen! Daarom brachten zij in 2006 ‘s werelds eerste Fairtrade-ijs op de markt. Het ijs smaakt niet alleen fairrukkelijk, het maakt ook echt een verschil in het leven van de boeren die onze vanille, cacao, bananen, noten en suiker produceren in landen zoals Afrika, India en Paraguay. Dankzij de extra prijs die er betaald word voor deze ingrediënten, zijn boeren in ontwikkelingslanden in staat hun gezin en omgeving te voorzien in basisbehoeften. Er is hard aan gewerkt om alle smaken een gegarandeerde Fairtrade-status te geven en dat is gelukt! Sinds eind 2011 worden alle ingrediënten voor Europa Fairtrade ingekocht en is het hele assortiment voorzien van het Max Havelaar-keurmerk. En sinds 2013 geldt dat voor alle 54 ingrediënten van Ben & Jerry’s-ijs wereldwijd. Fairrukkelijk!
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!