Leo on-the-go collectie

Leo on-the-go collectie

Neem je graag een zelfgemaakte gezonde lunch mee naar school of naar het werk? Is jouw eigen koffie zoveel lekkerder dan het brouwsel uit het kantoorapparaat? Maak dan gebruik van de trendy, praktische en slimme on-the-go-oplossingen uit de BergHOFF Leo-collectie. “Dankzij onze reis-essentials geniet je van lekker warme koffie, een ijskoude smoothie of een heerlijke verse salade op momenten dat je geen tijd hebt om stil te staan”, zegt Hilde Rutten, managing director van BergHOFF Belgium.

Een druk professioneel leven, veel mensen weten wat het inhoud. Je dagen zijn gevuld met vergaderingen, afspraken en deadlines. En simultaan probeer je ook nog eens je sociale agenda op de rails te houden. Voor een drukbezette persoon is het niet altijd evident om goed en gezond te eten. De BergHOFF Leo on-the-go collectie biedt een oplossing. Met deze collectie geniet je waar en wanneer je maar wil van je favoriete zelfbereide drank of maaltijd. “Onze on-the-go-oplossingen zorgen ervoor dat je eten en drinken altijd vers en op de juiste temperatuur is”, vertelt Hilde Rutten.Hete soep, zelfgemaakte limonade of fris water, met een BergHOFF Leo thermoskan of reisbeker blijven je vloeistoffen urenlang warm of koud. Voeg daar een handige lunchpot of lunchdoos aan toe en je bent helemaal klaar voor een lekkere maaltijd on the go.”

Positieve vibe

Vaak hebben thermoskannen of lunchdozen een saaie, bijna industriële look. De nieuwe collectie van BergHOFF toont dat het ook anders kans. “Onze Leo-collectie heeft een sterke maar vriendelijke persoonlijkheid, met speelse en eenvoudige designs”, legt Hilde Rutten uit. “De positieve vibe die deze collectie uitstraalt, komt voort uit een harmonieuze mix van dynamische kleuren, pure vormen en technisch vernuft. De on-the-go-accessoires zijn hip, leuk en functioneel.”

Puur plezier met de juiste tools

En niet alleen de on-the-go-accessoires. De hele vernieuwde Leo-collectie is een speelse, jonge lijn, must haves als aanvulling op het basis kookgerei. “De Leo-designs zijn de perfecte tools om leuke herinneringen te maken en spannende kookavonturen te beleven”, weet Hilde Rutten. “Voor de Leo-kok is koken puur plezier met de juiste tools die zowel modieus als functioneel zijn. Tools die gemakkelijk te combineren zijn met de verschillende BergHOFF-collecties.”

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!