Op 29 en 30 mei verzamelde de top van de bartending- en cocktailsector zich in Madrid voor de Europese finale van Diageo World Class, een cocktailwedstrijd georganiseerd door Diageo Reserve Brands waarbij wordt gezocht naar de beste bartender ter wereld. Carl Van Droogenbroeck van Cocktails at Nine overtuigde de jury van zijn talent en zal ons land verdedigen op de Diageo Reserve Brands World Class Global Final van 4 tot 9 juli op de Azamara Club, een luxe cruiseboot die in verschillende steden rond de Middellandse Zee zal aanmeren. Daar zal hij proberen de titel van ‘Beste bartender ter wereld’ in de wacht te slepen.
De beste barman van België, Carl Van Droogenbroeck van cocktailbar Cocktails at Nine in Antwerpen zal ons land verdedigen tijdens de internationale finale van World Class, een cocktailwedstrijd georganiseerd door drankenproducent Diageo. Op 29 en 30 mei streden in de Spaanse hoofdstad Madrid telkens de twee beste bartenders uit dertien verschillende West-Europese landen voor het felbegeerde ticket naar de internationale finale. Voor België gingen Carl Van Droogenbroeck van Cocktails at Nine in Antwerpen en Jeroen Van Hecke van L’Apereau in Blankenberge de strijd aan voor dat felbegeerde plekje. Carl werd door de deskundige jury geselecteerd en mag ons land verdedigen op deze World Class Global Final die plaatsvindt van 4 tot 9 juli op cruiseschip Azamara Club die de Middellandse Zee bevaart en aanmeert in Nice, Monte Carlo, St. Tropez, Ibiza en Barcelona.
Volg de reis tijdens de World Class Global Final op het exclusieve Azamara Club Cruiseschip, wanneer het langs de Franse Rivièra en de kust van Spanje vaart, via Facebook op: www.facebook.com/GlobalWorldClassFinals.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!