Big Green Egg’s Flavour Fair

Big Green Egg’s Flavour Fair

De allereerste Big Green Egg’s Flavour Fair Belgium belooft een exclusief en inspirerend event te worden, naar internationaal voorbeeld. Tientallen enthousiaste chef-koks en hun teams zullen degasten laten proeven van de lekkerste bereidingen op de Big Green Egg en laten zien hoe zij deze klaarmaken. Alvast bevestigd zijn Dennis Broeckx van l’Epicerie du Cirque, groentenchef van het jaar Seppe Nobels, David Martin van La Paix en de NorthSeaChefs.

De Flavour Fair biedt een middag vol culinaire inspiratie waar de deelnemende chefs hun passie voor en bereidingen op de Big Green Egg zullen delen. Zo staan er interessante masterclasses op het programma en komen verschillende thema’s aan bod zoals vlees, vis, groenten, deegwaren en patisserie. Het gebruik van pure, natuurlijke producten staat centraal en we plaatsen ook diverse ambachten in de kijker. Met het “terug naar school” programma kan zelfs de meest ervaren Big Green Egg fan nog heel wat bijleren !

 

 

Big Green Egg’s Flavour Fair

Ook voor de kinderen is er volop vermaak en zijn er tal van activiteiten en animaties, waaronder het maken van leuke, lekkere en gezonde gerechtjes onder professionele begeleiding. Kortom, het belooft een bijzonder smaakvolle dag te worden die een echte foodie niet mag missen.

Tickets

Gezien het maximaal aantal deelnemers voor deze eerste editie absoluut beperkt is, kunnen we maar één raad geven: bestel zo snel mogelijk de tickets!

Na voorlegging van het ticket aan de ingang krijgt de bezoeker een sterrenkaart die garantie biedt op 6 exclusieve gerechten, ook als men wat later aankomt op de Flavour Fair. Daarnaast kan men genieten van de vele andere proevertjes op diverse standen en bij de Masterclass demo’s. Elke deelnemer ontvangt bij vertrek het exclusieve Big Green Egg Flavour Fair kookboek, met exclusieve recepten van de bekendste sterrenchefs.

Bestel je tickets hier.

Big Green Egg’s Flavour Fair
p

De Big Green Egg’s Flavour Fair Belgium wordt georganiseerd in samenwerking met CVO Leerdorp Gent.

Datum: zondag 29 mei 2016 (11u30 tot 16u30)

Locatie: CVO Centrum Volwassenen Onderwijs Gent, Martelaarslaan 13, 9000 Gent, België

www.flavourfair.be

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!