Biefstuk met groene peper en mandarijntjes

Ingrediënten

  • 300 g biefstuk cat 2
  • 25 g groene peper
  • 300 g (blikje) mandarijnen
  • zout
  • peper

Bereiding

  1. Snij de biefstuk in reepjes.
  2. Verhit de olie in een pan of wok en roerbak de reepjes in 3 minuten aan.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Voeg de peper en mandarijntjes toe en schud even op.
  5. Voeg 3 eetlepels mandarijnsap toe en warm nog even goed door.
  6. Kruid eventueel nog bij met zout.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!