Gisteren te gast op het bloggersevent The Big You van Unlimited PR. Het Felix Pakhuis was de place to be. Een prachtige locatie vlakbij de scheldeoevers, met uitzicht op het MAS.
Parkeerproblemen zijn er bij valavond lang niet meer!
Ik ben gevraagd voor deelname aan de Illy workshop.
Het Felix Pakhuis was voor mij al bekend terrein: nog niet zolang geleden was ik er voor de Diageo World Class Competition. Een Illy workshop volgde ik eerder bij Illy Espresso World in Antwerpen.
Ik ben benieuwd naar de bijdrage van Viki Geunes en laat me verrassen door wat komt.
Illy heeft met zijn Monoarabicareeks 3 bijzondere (Ethiopië, Guatemala en Brazilië) smaken ontwikkeld. Ik koos voor Brazilië. Chef Geunes werd door Illy verzocht een bijbehorend dessert te maken. De uitkomst is een overheerlijke bol chocolade die bestaat uit crème van gebakken rijst, een emulsie van bittere chocolade met een toets van kardemom en pistache. Om duimen en vingers van af te likken. Andere merken op het event zijn: L’Occitane, Rituals, UGG, Swarovski, Filippa K…Het bloggersevent is het walhalla voor dames die zich kunnen uitleven bij workshops rond beauty en mode. Ik kijk rustig rond, maak foto’s en geniet van een lekker kopje Illy koffie!!

 
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!