Voor 3 personen:

  • 500 g biefstuk cat. 2
  • 1 rode paprika in reepjes
  • 1 tomaat in blokjes
  • 1 versnipperde ajuin
  • 2 teentjes versnipperde look
  • 25 ml room
  • peper, zout, chilipoeder
  • goede boter
  1. Snijd de biefstuk in reepjes.
  2. Zet een pan op het vuur en laat er een klontje boter in smelten.
  3. Bak de biefstuk even aan.
  4. Kruid met peper en zout.
  5. Voeg de groenten toe, uitgezonderd tomaten en laat ca. 5 minuten meebakken.
  6. Giet er de room bij en laat op sausdikte komen.
  7. Meng er tomatenblokjes onder.
  8. Kruid nog wat bij met chilipoeder en zout.

Lekker met frietjes of kroketten !

Print Friendly, PDF & Email
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!