Koninklijke picknick voor het hele gezin

Op zondag 8 september organiseert Brouwerij De Koninck de Bollekespicknick in Antwerpen. Vanaf 11 uur kunnen bezoekers hun picknickmand met een dekentje, verse boterhammen, een selectie kazen van Van Tricht ophalen in de brouwerij. Daarmee keren ze naar het Albertpark om hun dekentje uit te slaan en zich te nestelen in het park midden in de stad.
Als toemaatje wordt de De Koninck caravan opgesteld en worden de picknickers getrakteerd op live muziek. Bollekes De Koninck worden eveneens vers getapt in een mobiele bar. Voor jong en oud de ideale zondagmiddag in de Stad.  Reserveren kan via  de website www.dekoninck.be (10€ voor volwassenen en 5€ voor kinderen)  Sportievelingen kunnen die zondag opnieuw deelnemen aan de Bollekesloop.  Aan het Huis Van De Sport tegenover Brouwerij De Koninck start de loop door het Berchemse district. Deze Bollekesloop wordt georganiseerd door Antwerp Athletics. De gratis kidsrun start om 13 uur. Om 14 uur wordt de 5 km aangevat en een uurtje later worden de lopers aan de start verwacht voor het 10 km lange parcours. Deelnemers krijgen een runnersshirt en na afloop een bolleke De Koninck. Bij voorinschrijving via de website www.antwerpathletics.be betaal je 10 euro, ter plaatse 15 euro.

Bollekespicknick trekt ook naar Gent tijdens de autoloze zondag op 22 september

Tijdens de autoloze zondag op 22 september zal in Gent picknick in ’t park georganiseerd worden door De Lijn en De Koninck. Picknickers moeten niet zeulen met mandjes of dekentjes want net zoals tijdens de Bollekespicknick in Antwerpen wordt er een mand met streekproducten en bollekes De Koninck aangeboden voor een zacht prijsje (10 euro per persoon en 5 euro voor kinderen tot 6 jaar.) Vanaf 11 uur tot 16 uur is iedereen welkom, jong en oud, om gezellig te komen smikkelen, plezier te maken onder bomen of aan de fontein in het mooie Zuidpark in Gent. De Koninck plaats ook hier de caravan met live muziek en er wordt gezorgd voor activiteiten zoals petanque, badminton en groepsspelen.  Inschrijven voor de picknick kan via de website www.delijn.be/gent, maar wie niet picknickt, is ook zeker welkom in het park voor de activiteiten. www.mobiliteitgent.be/autovrijezondag

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!