Recept Bolognesesaus met tomatenpuree


Ingrediënten

  • 800 g gehakt
  • 140 g tomatenpuree
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • 1 teentje look (zeer fijn gesneden)
  • ca. 350 ml water
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • oregano
  • olijfolie
  • peper van de molen
  • enkele blaadjes basilicum (fijn gesneden)

Bereiding

  1. Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak het gehakt rul.
  2. Bak ondertussen ajuin zonder kleuren in een scheutje olijfolie.
  3. Voeg de look aan de ajuin toe en laat nog een minuutje meebakken.
  4. Doe het gehakt, water, tomatenpuree, paprikapoeder, oregano en een draai van de pepermolen bij de ajuin.
  5. Zet een deksel op de pot en laat 15 minuten zachtjes pruttelen.
  6. Roer af en toe om.
  7. Kruid indien nodig met wat zout.
  8. Voeg basilicum toe.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!