Grand Café De Singel
Bongo is de originele cadeaubon, ook wel ‘belevenisbon’ genoemd, van Smart & Co. Elke cadeaubon bevat een waaier aan belevenissen. Bongo presenteert cadeaubonnen in zes grote categorieën: Weekendjes Weg, Eten & Drinken, Wellness, Actie & Avontuur, Luxueus Overnachten en Citytrips. Een gastronomisch diner, een weekend Barcelona, een deugddoende massage of een dagje achter het stuur als een echte racepiloot… Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een Bongo voor! Wij testen in de categorie Eten & Drinken de belevenisbon ‘ Bongo Vorstelijk Ontbijten’ uit. We maken een keuze uit 80 restaurants om luxueus te ontbijten met bubbels voor 2 personen. Ontbijten doe je immers als een koning! De prijs is € 49,90/2 personen.

Vorstelijk Ontbijten

Bij elke belevenisbon ‘Vorstelijk Ontbijten’ vind je een uitgebreid handig boekje met alle ontbijtzaken waar je kan reserveren, samen met een leuke foto en een beschrijving van de arrangementen. Voordeel is dat alle deelnemers persoonlijk door een medewerker van Bongo bezocht werden.

Kiezen uit één van de ontbijtzaken is al de helft van het plezier. Snuisteren door het boekje en de beschrijvingen lezen katapulteren je al meteen naar de geur van een warme croissant en een glaasje champagne. De beschrijving van het ontbijt bij Grand Café De Singel en het feit dat we een écht coupke champagne krijgen, doet ons beslissen richting Antwerpen te rijden. Reserveren doen we in een vingerknip online. Niets zo eenvoudig! We geven ons Bongonummer in bij het veldje opmerkingen en even later zit de bevestiging van de reservatie in mijn mailbox.

De dochter is jarig! Het is de eerste zonnige ochtend van het jaar… Wat moet een mens nog meer hebben om de dag feestelijk in te zetten?

Grand Café deSingel

Grand Café deSingel is te vinden op de internationale kunstcampus te Antwerpen. Hier wordt niet enkel kunst getoond maar ook (aan)geleerd en gemaakt. Het Grand Café is niet alleen een hotspot voor kunstenaars en bezoekers maar een zeer divers publiek komt er met plezier. Op de site komen muziek, dans, theater en architectuur samen in een nieuwbouw (in gebruik sedert 2010) met een tijdloze architecturale uitstraling. Ook het Grand Café is hier gevestigd.

Wij nemen plaats in het brasseriegedeelte van het Grand Café. De grote glaspartijen, met onwaarschijnlijk zicht op de stad, zijn magistraal. De ruimte is modern ingericht met o.a. betonvloeren en een grote kroonluster als orgelpunt. Ondanks de grote ruimte zijn er toch net wat mensen aan het ontbijten: een ouder paar, vriendinnen met een kleine baby, enkele koppels en enkele tafeltjes waar er zelfs gewerkt wordt. Ons beloofde glaasje champagne is een fris geserveerde Piper-Heidsieck. Genieten! Verder krijgen we een kopje thee of koffie, vers geperst sinaasappelsap, een croissant, een bruin en wit broodje, confituur en Meli choco, zachtgekookt eitje, spiesje mozzarella-tomaat, nootham met honing-mosterddressing, quiche, gerookte zalm met rode ui, brie met noten en honing, preparé met gesnipperde ajuin, Italiaanse croque en een joghurtje met muesli. Leuk zijn de kleine porties van toch een zeer groot assortiment op je bord.

Grand Café De Singel
Grand Café De Singel
Grand Café De Singel

De kinderen maken geen gebruik van een Bongobon maar kiezen een classic ontbijt voor € 15,90/pp. Je kan ook de keuze maken uit een natuurontbijt of een kinderontbijt.

Wij zijn tevreden met onze keuze naar Antwerpen af te zakken voor deze #Bongomoments. De parkeermogelijkheid voor de deur, de champagne, de uiterst verse gerechtjes, de vriendelijke bediening en de mooie architectuur van het pand met zijn prachtig uitzicht maken het bezoek aan Grand Café deSingel meer dan waard!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!