Wist je dat ice tea wereldwijd de snelste stijger is van soft drinks op de markt? Ook in België is de consumptie in 2013 verdrievoudigd, en dat heeft alles met ons groeiende gezondheidsbewustzijn en het natuurlijke, groene imago van (koude) thee te maken. Deze lente doet een nieuwe dorstlesser zijn intrede in ons land: BOS Ice Tea, een assortiment van verfrissende organische rooibosthee uit Zuid-Afrika met natuurlijke fruitsmaken.

Bos Ice Tea brengt een stukje Zuid-Afrika naar ons land: de ijsthees zijn gemaakt van rooibos van topkwaliteit, organisch gekweekt en geteeld op een Zuid-Afrikaanse bioboerderij in het private natuurreservaat van Klipopmekaar.  Rooibos staat bekend om zijn gezonde en helende eigenschappen. Het is rijk aan calcium, ijzer en aan antioxidanten zoals vitamine C. De frisdranken bevatten daarbovenop geen bewaarmiddelen, geen cafeïne en geen kleurstoffen. De ideale dorstlesser dus voor al wie houdt van puur natuur! Natuurlijke fruitaroma’s geven de ijsthees hun unieke, verkwikkende smaak. Je kan kiezen uit vijf varianten: citroen, appel, bessen, perzik en limoen/gember.
Om te bewijzen dat GEZOND ook COOL kan zijn, steekt elke BOS Ice Tea in een opvallende en kleurrijke pop art-verpakking, van stralend citroengeel tot gewaagd neongroen. Een mooie ode aan de unieke en vrolijke Afrikaanse kijk op het leven! Ijsthee met een twist? Met de drankjes kan je ook verfrissende cocktails creëren. Op de website van het merk vind je verschillende recepten om zelf uit te proberen.

www.bosicetea.com 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!