Je kan de saus wat binden maar overdrijf hier niet in.

Saus voor 2 personen:

– 300 g bospaddenstoelen (boleten, oesterzwammen, shii-take, bundelzwamen…)
– 25 g ingekookte bruine fond
– gehakte peterselie
– boter
– peper v/d molen
– zout
– aardappelzetmeel

– Reinig de bospaddenstoelen.
– Smelt een klontje goede boter in een koekenpan en bak er de bospaddenstoelen in.
– Voeg er de ingekookte bruine fond bij en kruid met peper en zout.
– Los een beetje aardappelzetmeel op in water en bind de saus.
– Laat nog heel even opkoken en strooi er peterselie over.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!