Via de post kregen we het Bosto Cook Paella-pak aan. In een handomdraai zou het mogelijk zijn een echte paëlla op tafel te toveren. Gewoonlijk heb je daar wel enige tijd voor nodig dus we waren benieuwd. We zijn geen grootse paëlla-liefhebbers maar deze uitdaging konden we niet laten passeren. Door de toevoeging van bv scampi’s, chorizo, extra erwtjes, ui,…heb je zo je paëlla. We beperkten ons tot chorizo en een extra portie erwtjes. In scampi’s hadden we geen zin. De paëlla ruikt naar paëlla en smaakt zuiders. Inderdaad is de schotel in enkele minuten klaar. Dat is een surplus voor de werkende mens die na een dag hard labeur een lekkere maaltijd op tafel wil toveren.
Voor 4 personen:
- 1 doos “Bosto Paella Cook”
- 150 g worst (chorizo)
- 20 g erwtjes (diepvries)
- 2 eetlepels olijfolie
- ca. 700 ml water
- Verhit de olie in een pan of wok.
- Doe de rijst erbij en bak glazig.
- Roer regelmatig om.
- Meng de worst, erwtjes en kruiden (naar smaak) onder de rijst.
- Voeg het water toe.
- Roer regelmatig om.
- Als de rijst gaar is (als al het water opgenomen is), is het gerecht klaar.
Prijs: 3,33€ (Colruyt)