Voor 3 à 4 personen:

  • 250 g Bosto Mediterraneo rijst
  • 1 wortel in stukjes
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • 1/2 gele en groene paprika
  • 2 pijpajuintjes
  • 660 ml kippenbouillon (eventueel 3/4 bouillonblokje kip + 660 ml water aan de kook brengen)
  • olijfolie
  1. Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak de groenten even aan.
  2. Voeg de rijst toe en bak al roerend glazig .
  3. Voeg de kippenbouillon toe en laat ca. 15 minuten pruttelen.
  4. Roer af en toe.
  5. De rijst is klaar als hij gaar is.
  6. De rijstschotel mag nog wat smeuïg zijn.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!