Met het soepvlees dat je gekookt hebt in de runderbouillon kan je bouilliesalade maken. Zorg wel dat je mooie stuken vlees hebt zonder vet.

  • 80 g bouillie (soepvlees)
  • peper en zout
  • 50 g mayonaise
  • 1 tomaat
  • 1 koffielepel fijngehakte peterselie
  • 2 koffielepeltjes zilveruitjes in het zuur
  1. Snijd de bouillie in mooie blokjes.
  2. Verwijder het vruchtvlees van de tomaat en snijd eveneens in blokjes.
  3. Kruid de bouillie met peper en zout en meng er de mayonaise onder.
  4. Meng er nu de tomaat, zilveruitjes en peterselie door.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!