Voor 4 buideltjes:

  • 4 vellen brikdeeg
  • 5-tal sneden parma (niet te dun gesneden)
  • 100 g feta
  • tuinkruiden: bieslook, bladpeterselie, basilicum…
  • enkele sprietjes bieslook 
  • peper v/d molen
  • goede boter
  1. Snij de feta in blokjes en de parma in reepjes.
  2. Spoel en droog de tuinkruiden.
  3. Hak de kruiden fijn.
  4. Meng de feta, parma en tuinkruiden onder elkaar.
  5. Kruid met peper v/d molen.
  6. Leg in het midden van een vel brikdeeg wat van de vulling.
  7. Vorm een builtje en knoop dicht met een sprietje bieslook.
  8. Laat boter smelten en wrijf de buideltjes in met een borsteltje.
  9. Verwarm de oven voor op 200°C.
  10. Zet de buideltjes op bakpapier en bak ze goudbruin in ca. 8 minuten. 
    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!