We love pastel

Gentle Rose, Soft Grass en Clear Sky

BRITA, één van ’s werelds grootste specialisten in drinkwateroptimalisering, zet het voorjaar sterk in met de lancering van een beperkte kleuroplage van zijn bestsell er, de BRITA fill&enjoy Marella waterfilterkan. De drie pasteltinten – Gentle Rose, Soft Grass en Clear Sky – zijn geïnspireerd op de nieuwste modetrends.

Met zijn buitengewone prijs – kwaliteitverhouding, zijn praktische design en vooral zijn elk jaar vernieuwde kleurenpalet is Marella ongetwijfeld de favoriet van het gamma waterfilterkannen van BRITA. De Marella, met een totale inhoud van 2,4 liter, staat symbool voor fantastisch smakend water, ideaal om thee of koffie te zetten, om mee te koken of gewoon als verfrissende dorstlesser.

BRITA fill&enjoy Marella Cool – productkenmerken

  • Deksel met handige vulopening.
  • Schenkopening met ingebouwd deksel om het water tegen externe onzuiverheden in de keuken of de woning te beschermen.
  • Voorzien van het MAXTRA filterpatroon, dat de hardheid en het chloorgehalte van het leidingwater verlaagt en andere stoffen verwijdert , zoals lood en koper die via de leidingen in het huis in het drinkwater terecht kunnen komen.
  • Uitgerust met BRITA Memo – een elektronische indicator die eraan herinnert het filterpatroon om de 4 weken te vervangen.
  • Vaatwas machine bestendig ( behalve het deksel).
  • Inhoud: 1,4 liter gefilterd water / totaal volume: 2,4 liter.
  • Gefilterd water voorkomt plastic afval en is economischer dan flessenwater.

De BRITA Fill&Enjoy Marella Cool is verkrijgbaar vanaf maart bij de BRITA verkooppunten en in de webshop van BRITA aan de aanbevolen verkoopprijs van 21.50 euro.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!