• 1 eetlepel olijfolie
  • 350 g Suprima-Plus tarwebloem (Aveve) of een andere kwaliteitsbloem.
  • 1 1/2 theelepel zout
  • 1 theelepel suiker
  • 1 theelepel instantgist
  • 2 dl lauw water
  1. Doe de gist in het bakblik, bedek de gist met de bloem, zout, suiker, water en olijfolie.
  2. Zet de broodbakmachine op pizzastand. Zet de machine aan.
  3. Haal het deeg uit het bakblik, kneed nog even door, verdeel het deeg in 6 gelijke delen.
  4. Rol van ieder deel een balletje.
  5. Laat 15 minuten afgedekt rusten.
  6. Laat ondertussen de bakplaat in de oven goed heet worden op 230°C.
  7. Bestuif het werkblad met bloem.
  8. Duw nu ieder deegballetje wat platter.
  9. Rol ze met de deegroller tot een plat rondje.
  10. Laat afgedekt 15 minuten rusten.
  11. Leg de broodjes nu op de hete bakplaat en bak ze in ca. 8 minuten op 230°C.
  12. Laat ze afkoelen op een rooster.

Voordat je de broodjes gaat opvullen, snijd ze even in en verwarm ze even in de oven.

Tip!
Gebruik bij het bakken, indien aanwezig, de pizzastand van de oven (niet voor het opwarmen)!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!