Liefmans-Kriek-Brut-33cl-fles

Goud voor Liefmans Kriek Brut, zilver voor Liefmans Fruitesse en Liefmans Goudenband

Sinds 2010 vindt in Lyon elk jaar het Concours International de Lyon plaats, waar de hele wijnindustrie vertegenwoordigt is. Dit jaar werden er voor de eerste keer ook bieren, sterke dranken en aperitieven geproefd en beoordeeld. Van de 45 brouwerijen uit Frankrijk, Portugal, Spanje, Italië, Duitsland, Zwitserland, UK en de Verenigde Staten, was ook België vertegenwoordigd. De jury bestond uit zowel professionelen als amateur-proevers. En van de 180 verschillende bieren werd Liefmans duidelijk gesmaakt.

Dit jaar werden er voor de eerste keer ook bieren, sterke dranken en aperitieven geproefd en beoordeeld.

In de categorie ‘gearomatiseerd bier’ kaapte Liefmans Kriek Brut de gouden medaille weg. Liefmans Fruitesse ging in diezelfde categorie aan de haal met de zilveren medaille. Liefmans Goudenband scoorde een zilveren medaille in de categorie ‘bruin bier van hoge gisting’.

De winnende bieren kregen nét nog een nieuw jasje. Al bleef de smaak, die duidelijk geapprecieerd wordt, natuurlijk wel behouden. De 75 cl flessen van de klassiekers Liefmans Goudenband én Liefmans Kriek-Brut krijgen een nieuwe, knallende papieren wikkel én je kan ze vanaf nu ook kopen in een 33 cl formaat, zonder wikkel. En om de zomer te vieren kan je Liefmans Fruitesse nu ook kopen in een elegant blikje van 25cl. Je kan dus nu óveral genieten van deze kriekbieren.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!