• 85 g zelfrijzende bloem (bv: Anco)
  • 350 g pure chocolade
  • 250 g goede boter
  • 250 g bruine suiker
  • 200 g gehakte pecannoten
  • 3 eieren
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Laat de boter en de chocolade samen zachtjes smelten.
  3. Klop met een mixer (gardes) de suiker en de eieren tot een luchtige massa.
  4. Roer het chocolademengsel door de eieren.
  5. Voeg er de bloem en dan de pecannoten aan toe.
  6. Wrijf een ovenschaal van 25 cm op 25 cm in met boter en bedek met bakpapier.
  7. Giet het beslag in de vorm.
  8. Strijk het beslag even uit en bak af in de oven in 35 minuten.
  9. Laat volledig afkoelen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!