• 1 ciabatta
  • 1 geraffineerde Calendroz
  • 2 tomaten
  • verse koriander
  • teentje knoflook
  • Olie ISIO 4 Olijfolie
  • Fleur de sel,
  • peper uit de molen
  1. Blancheer de knoflook 30 seconden in kokend water, verwijder het vel en het kiempje en haal door de knoflookpers. Zet opzij.
  2. Snijd 12 sneden ciabatta met een dikte van 2 cm, leg ze op een antikleefbakplaat of in een ovenschotel. Snijd de kaas in gelijkmatige plakjes, leg ze op het brood en leg hier bovenop de koriander. Snijd de tomaten in plakken en leg een plak tomaat op de kaas en koriander, verspreid de look naar wens over de tomaat en kruid met peper en zout.
  3. Giet een straaltje olijfolie over elke bruschetta, zet in een op 190 °C voorverwarmde oven gedurende 6 à 8 minuten en serveer onmiddellijk.
  4. Deze heerlijke bruschetta’s zijn een waar genot voor je gasten. Serveer ze als warme aperitiefhapjes of als voorgerecht in combinatie met een rucolaslaatje.
  5. Calendroz koopt u bij een gespecialiseerde kaaswinkel.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!