• 6-tal sneden wit brood (chiabatta, stokbrood, …)
  • 4 rijpe pruimtomaten
  • 10-tal blaadjes basilicum
  • 2 gepelde teentjes look
  • olijfolie
  • zout
  • peper van de molen
  1. Pel de tomaten en snijd in blokjes.
  2. Meng een scheutje olijfolie onder de tomaten.
  3. Voeg 1 teentje look toe.
  4. Snijd of scheur de basilicum en meng eveneens onder de tomaten.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Laat ca. 60 minuten op smaak komen in de koelkast.
  7. Rooster het brood.
  8. Wrijf het brood in met wat look en olijfolie.
  9. Leg een beetje tomatenmengsel op het brood en serveer onmiddellijk.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!