Burgers & Booze black burger

Burgers & Booze

Op dinsdag 19 april heropent het ondertussen befaamde Burgers & Booze met een vernieuwd en verdubbeld restaurant en een nieuwe menukaart. Voor de fans van de gitzwarte White Lie-burger is er extra goed nieuws: it’s back! (Voor eventjes toch.)

Eind 2014 opende Burgers & Booze haar deuren op het Antwerpse Zuid. Geïnspireerd door gourmet burgerbars zoals je ze vindt in grootsteden zoals New York en Londen, serveert eigenaar Kiarash Nabavieh er de beste burgers van de stad, vergezeld van eigenzinnige cocktails. Het concept werd een succes, en de zaak was al snel aan uitbreiding toe. Het pand naast het restaurant bleek de ideale locatie voor die ambitieuze plannen. De muur ging eruit waardoor er nu extra plaats is voor nog meer Burgers & Booze madness.

Kiarash Nabavieh is ook de eigenaar en bedenken van het hotdog- en champagnerestaurant Frank & Brut, dat overdag door het leven gaat als lunchbar Frank’s Deli.

Nieuw menu met cocktails door Dries Botty

Ook het menu kreeg een upgrade. De populaire black burger White Lie, met een zwart broodje en dito kaas en ketchup, kan je opnieuw bestellen. De vernieuwde cocktailkaart is van de hand van Dries Botty, bartender bij The Dirty Rabbit en in 2015 door Venuez uitgeroepen tot beste bartender van het jaar.

 

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!