• 1/2 bloemkool
  • 125 g gekookte kipfilet in sneetjes
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels platte kaas (mager)
  • 2 eetlepels mayonaise
  • paar druppeltjes azijn
  • currypoeder
  • 1 salade
  • zout en peper v/d molen
  1. Kuis de bloemkool, verdeel in roosjes en kook beetgaar in gezouten water.
  2. Kook de eitjes in 10 minuten hard.
  3. Verfis onmiddellijk in koud water.
  4. Kuis de salade en snijd kleiner.
  5. Snijd de kipfilet in reepjes.
  6. Pel de afgekoelde eieren en splits het wit van het geel en hak fijn.
  7. Meng mayonaise met de platte kaas, azijn, currypoeder en het fijngehakt wit van ei.
  8. Verdeel in een grote kom de salade, bloemkoolroosjes, kipfilet en het fijngehakt eigeel.

Lekker met een stukje vers stokbrood.

Print Friendly, PDF & Email
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!