Koud voorgerecht voor 4 personen

Voor de groentegarnituur:

  • 1/2 rode en gele paprika
  • ca 1/4 komkommer
  • citroen
  • 1 sjalot
  • 1/2 teentje look
  • peper en zout
  1. Kuis de paprika’s en snijd in blokjes.
  2. Was het stukje komkommer en snijd in blokjes.
  3. Pel de look en sjalot en snij fijn.
  4. Stoof nu even alles in wat olijfolie en kruid met peper en zout en besprenkel met wat citroensap.
  5. Laat afkoelen!

Voor de saus:

  • 2 koffielepels gedroogde dille
  • 1 koffielepel gedroogde dragon
  • 2 koffielepels mosterd
  • het sap van een 1/2 citroen
  • peper en zout
  • 10 cl room
  1. Doe al de ingrediënten bij elkaar en zet er de mixer even in.
  2. Zet koud weg.

Voor de cannelloni:

  • 100 g gekoelde pangasiusfilet
  • 0,5 dl room
  • 1 eiwit
  • 150 g krabvlees
  • Iets minder dan een half koffielepeltje zout
  • Peper
  • 8 cannelloni
  • lenteuitjes
  1. Mix de pangasiusfilet, voeg het eiwit en de room toe.
  2. Kruid met peper en zout en duw door een zeef.
  3. Meng er nu het krabvlees door.
  4. Kook de cannelloni zoals aangegeven op de verpakking en laat ze afkoelen onder koud stromend water.
  5. Vul ze met de krabvulling en plaats de rolletjes een 6-tal minuten in een stoomoven en laat afkoelen.
  6. Doe nu wat van de groentjes op een bord en schik er een cannelloni op.
  7. Giet er wat van de saus over of naast.
  8. Bestrooi met fijngesneden lenteuitjes.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!