Koud voorgerecht voor 4 personen
Voor de groentegarnituur:
- 1/2 rode en gele paprika
- ca 1/4 komkommer
- citroen
- 1 sjalot
- 1/2 teentje look
- peper en zout
- Kuis de paprika’s en snijd in blokjes.
- Was het stukje komkommer en snijd in blokjes.
- Pel de look en sjalot en snij fijn.
- Stoof nu even alles in wat olijfolie en kruid met peper en zout en besprenkel met wat citroensap.
- Laat afkoelen!
Voor de saus:
- 2 koffielepels gedroogde dille
- 1 koffielepel gedroogde dragon
- 2 koffielepels mosterd
- het sap van een 1/2 citroen
- peper en zout
- 10 cl room
- Doe al de ingrediënten bij elkaar en zet er de mixer even in.
- Zet koud weg.
Voor de cannelloni:
- 100 g gekoelde pangasiusfilet
- 0,5 dl room
- 1 eiwit
- 150 g krabvlees
- Iets minder dan een half koffielepeltje zout
- Peper
- 8 cannelloni
- lenteuitjes
- Mix de pangasiusfilet, voeg het eiwit en de room toe.
- Kruid met peper en zout en duw door een zeef.
- Meng er nu het krabvlees door.
- Kook de cannelloni zoals aangegeven op de verpakking en laat ze afkoelen onder koud stromend water.
- Vul ze met de krabvulling en plaats de rolletjes een 6-tal minuten in een stoomoven en laat afkoelen.
- Doe nu wat van de groentjes op een bord en schik er een cannelloni op.
- Giet er wat van de saus over of naast.
- Bestrooi met fijngesneden lenteuitjes.