Dit paasweekend verbleven we een dag aan zee. Na een wandeling in de koude, het leek eerder een herfstwandeling, nemen we plaats op een verwarmd terras. De naam van het etablissement ontglipt me even.
Niettemin hebben we er een aangenaam onderkomen, en af en toe doet de zon verwoede pogingen door te breken.
Ik neem een Palm en de kinderen vragen een warme chocomelk. Normaal gezien vragen we eerst of deze met melk of water is bereid, want een waterige chocomelk behoort niet tot de opties.
We hebben er alle vertrouwen in…
Wat meer? De échte Cécémel is vergezeld van een leuk gadget: een hippe lepel met essence van noten.
Onze kinderen zijn er dol op en gieten het met alle gemak naar binnen. Uiteraard is het de bedoeling om hier je chocomelk mee te pimpen. Het geeft een extra tintje aan je drank en je kan er op los roeren. Zoals Cécémel het omschrijft: Doseer. Roer. Beleef!
En dat deden we.
Volgende keer die met karamel eens testen…

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!