Lekker op een boterham of op een toastje bij het aperitief.

  • 2 ajuinen in ringen gesneden
  • 1 blik champignons in schijfjes (ca. 170 g uitgelekt)
  • 100 g ketchup
  • 100 g gepelde tomaten in stukjes
  • 100 g water
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • enkele druppels tabasco
  • iets meer dan een half bouillonblokje (groenten)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 koffielepel aardappelzetmeel, opgelost in water
  1. Stoof de ajuin 10 minuten zonder kleuren onder deksel.
  2. Voeg ketchup, gepelde tomaten, water, paprikapoeder, tabasco en bouillonblokje toe.
  3. Laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen onder deksel.
  4. Bind met het aardappelzetmeel en laat nog even doorkoken terwijl je ondertussen roert.
  5. Laat afkoelen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!