Chez Mauricette

Chez Mauricette

Gelegen in het hartje van de Europese wijk, verwelkomt u in een grote, gezellige ruimte die baadt in het licht! Geniet zowel in de zomer als in de winter van het grote zuidgerichte terras en van het rustige uitzicht op het toekomstige Huis van de Europese Geschiedenis en het Leopoldpark.

Ontbijt

Ontdek in een gezellig kader van ’s morgens vroeg een brede waaier van verse broodjes en koffiekoeken voor een flinke dosis energie om de dag door te komen. Geef uw dag extra pit met multivitamine-smoothies, yoghurt met fruit, Granola en artisanale confituren! Les uw dorst met een gevarieerd assortiment warme of koude dranken, maar ook met instant versgeperste vruchtensappen.

Lunch

Bezwijk voor het genot van diverse gemengde salades, quinoa, huisbereide carpaccio, verse seizoensgroenten, soepen, quiches, … Of ga voor de dagschotel. Vrijdag is visdag bij Chez Mauricette.

Zin in zoet genot?

Dan moet u aan de ‘Gourmandises’ toog zijn, waar u uw keuze kunt maken uit cheesecakes, zoete taarten of artisanale cannelés. Inderdaad, artisanaal. Want Chez Mauricette hecht veel belang aan de ‘Handmade’ waarden, aan de keuze van haar leveranciers en aan de kwaliteit van haar producten.
Geniet bij uw zoetigheid van lekkere koffie gebrand in Apulië (Valentino koffie) of van thee van Le Palais des Thés. Open van ’s morgens tot de late namiddag. Ook na lunchtijd kunt u hier dus terecht om te komen genieten.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!