Chinese Yanghe

Chinese Yanghe

Yanghe Distillery lanceert zijn Chinese spirit Yanghe Daqu op de Europese markt. Deze spirit is gedistilleerd uit granen en heeft een unieke zachte en zoete smaak. De drank bevat 38% alcohol en kan puur gedronken worden of in de bereiding van een cocktail.

Yanghe Distillery is opgericht in 1949. Na de lancering van de innovatieve serie Yanghe Spirit Classic werd het merk al snel de leider van zachte Baijiu. Baijiu is een Chinese traditionele alcoholische drank gedistilleerd uit granen. Over het algemeen bevat de drank ongeveer 38 tot 60% alcohol. Baijiu kan vergeleken worden met vodka, aangezien het gaat om een zuivere gedistilleerde spirit uit granen, maar het heeft een unieke smaak die met geen enkele andere type van spirit kan vergeleken worden.

De smaak Yanghe Daqu is sterk, maar niet overweldigend. De alcohol brandt niet in je keel. De drank is rijk en zacht van smaak, die zich langzaam in de mond verspreidt en eindigt met een lange en frisse afdronk.

De prijs van Yanghe Daqu ligt tussen 19,99 tot 22,99 euro per fles.

Momenteel wordt de drank verkocht in Chinese winkels in zowel Antwerpen als Brussel. In de toekomst zal de spirit ook in Europese supermarkten te vinden zijn. Yanghe is bovendien verkrijgbaar het Oosters restaurant Sampan in Temse.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!