Chocolade Cuberdon

Neuzeke

Wie maar niet genoeg krijgt van Geldhofs overheerlijke cuberdons kan nu alvast beginnen watertanden. De bezieler van het “neuzeke” (want zo worden de snoepjes door hun herkenbare vorm in de Gentse volksmond ook wel genoemd) brengt dit najaar twee nieuwe zoetigheden op de markt waar ook Belgische chocolade aan te pas komt.

Chocolade Cuberdon

Voor zoetebekken die ook wel van chocolade houden, komt Geldhof met een lekkernij van formaat: de Chocolade Cuberdon. Deze delicatesse is gemaakt op basis van een originele Geldhof Cuberdon, maar overgoten met een heerlijk laagje Belgische melk- of fondant chocolade. Door deze unieke combinatie krijg je als “neuzekes”-liefhebber een totaal nieuwe smaakbelevenis: de chocolade smelt in je mond, terwijl de cuberdon z’n harde buitenkant en smeuïge kern behoudt. Twee maal raak dus voor de liefhebber van zoet.

Mini Clouds

Geldhof lanceert dit najaar ook een kleinere versie van het reeds 100 jaar gekende ambachtelijke streekproduct: de sneeuwbal. Dit snoepje bestaat uit een luchtige vanillevulling overgoten met een laagje heerlijke Belgische chocolade en afgewerkt met een fijn laagje poedersuiker. Geldhof is de eerste producent die de kern zonder geharde vetten maakt, wat dit snoepje toch weer net iets gezonder maakt. Verwijzend naar de aangepaste grootte en het hemelse uitzicht wordt deze nieuwigheid gelanceerd als Mini Clouds . Deze kleine wolkjes passen perfect als zoetigheid bij een heerlijk kopje koffie. Daarom zal je de Mini Clouds in eerste instantie tegenkomen wanneer je een koffie bestelt in een barista of horecazaak.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!