Al jarenlang moeten mensen die geen zuivel eten, toekijken wanneer andere mensen een heerlijke pint Ben & Jerry’s eten, zonder dat ze zelf hun ice cream cravings kunnen stillen. That’s not fair! Het is tijd voor verandering. Lactosevrije en vegan consumenten kunnen nu eindelijk genieten van de heerlijke, klassieke Ben & Jerry’s smaken.

Onze fans hebben ons uitgedaagd om zuivelvrij ijs te maken en dat hebben we gedaan. Maar een Non-Dairy smaak creëren die aan de funky & chunky verwachtingen van onze fans voldeed, was nogal een uitdaging. Het heeft ons maanden gekost om alleen de amandel basis al goed te krijgen, voordat we ook maar konden beginnen aan de chunks. Maar, vol genoegen kunnen we bevestigen dat het lange wachten voorbij is! Lepels in de aanslag en ready to dig in…?

Hélène Esser

Brand Manager, Ben & Jerry’s

  • Chocolate Fudge Brownie: Onweerstaanbaar lekker Non-Dairy chocolade ijs op basis van amandelmelk met fudgy brownies. De brownies komen uit de Greyston Bakery in Yonkers, New York, waar het bakken van brownies sinds 1988 deel uitmaakt van hun missie om banen & trainingen aan te bieden aan mensen met een laag inkomen, ongeacht hun achtergrond en (werk- )verleden. Deze heerlijke smaak, bevat Greyston’s vegan brownies, welke net zo lekker & fudgy zijn als altijd.
  • Chunky Monkey: Een heerlijke smaak, die lijkt op de klassieke Chunky Monkey… alleen dan zonder melk van koeien, maar amandelmelk. Non-Dairy bananen ijs met choco chunks & walnoten – you’ll go bananas!

De nieuwe Ben & Jerry’s Non-Dairy familie, is vanaf nu verkrijgbaar voor 6,99 euro/pint. Check voor de exacte locaties de Non-Dairy store locator op de website van Ben & Jerry’s: www.benjerry.be

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!