Lekker makkelijk!

Voor 2 à 3 personen:

  • 1 Ciabatta brood
  • 6 sneedjes zwarte woudham
  • 1 bolletje mozerella
  • 1 aubergine
  • 1 ajuin
  • peper v/d molen
  • olijfolie
  1. Was de aubergine en snijd in plakken van 2 mm.
  2. Pel de ajuin, snijd in twee en in dunne schijfjes.
  3. Bak de plakken aubergine in olijfolie op matig vuur goudbruin aan beide kanten.
  4. Snijd het brood in 6 stukken.
  5. Schik op ieder stuk aubergine, ajuin, ham, schijfje mozzarella.
  6. Kruid met peper v/d molen.
  7. Verwarm de oven voor op 180°C en bak de broodjes in een 10 tal minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!