Dynamisch Eilandje

Het Antwerpse Eilandje onderging de afgelopen jaren een ware metamorfose. De voormalige havenbuurt in het noorden van Antwerpen werd uitgebreid met het MAS, het Red Star Line museum, de Badboot, de Westkaaitorens en andere prestigieuze projecten die de voormalige havensite omtoverden tot een springlevende stadswijk aan het water. De Montevideowijk, één van de drie deelwijken van het Eilandje, wordt momenteel omgetoverd tot een culturele trekpleister met ruimte voor horeca, kantoren en evenementen.

De Shop

Eén van de meest markante gebouwen in de wijk is dat van De Shop. Het gebouw met de karakteristieke ronde gevel dateert uit 1963. Het is een uniek pand qua historiek, architectuur en ligging. Het karaktervolle pand biedt onderdak aan bar en restaurant Cielo, nachtclub Roxy en de modulaire evenementenruimte De Shop en Bar One.

Cielo Restaurant & bar

Vanaf 3 maart roert de Milaanse topchef Davide Mazzoni in de potten bij Cielo Restaurant. Op de kaart prijken twee vaste menu’s die maandelijks aangepast worden aan het seizoen. De gepassioneerde chef geeft aan de kraakverse, kwalitatieve ingrediënten een Mediteraanse twist. Mixologist Thomas van de Weyer zorgt voor de swingende cocktails en begeleidt de gasten in hun zoektocht naar een mooi aansluitend drankje bij de verschillende gerechtjes. Zowel Cielo bar als Cielo restaurant bevinden zich op de eerste verdieping van het historische pand. In een karaktervolle setting dineren met zicht op de bocht van de Schelde. Cielo zorgt voor een gastronomisch totaalconcept in de springlevende stadswijk aan het water.

Praktisch: Cielo – Rijnkaai 2 – 2000 Antwerpen
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!