Claudia Allemeersch – Vlaanderens meest bekende hobbykok – start de gloednieuwe, éénjarige opleiding “kok en kelner” aan de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Naar aanleiding van deze opleiding verschijnt er eind 2013 een boek van Claudia met interpretaties van alle basisbereidingen.

Claudia kookt in Ter Duinen:
Met een mix van aanstekelijke passie en ongedwongen charme veroverde Claudia de harten van Vlaanderen toen ze in 2009 winnares werd van de allereerste editie van ‘De beste hobbykok van Vlaanderen’. Ondertussen heeft ze drie succesvolle kookboeken gepubliceerd, verzorgt ze een wekelijkse rubriek in het Nieuwsblad en blijft ze een veel gevraagde kokkin en een graag geziene gaste in tal van kookprogramma’s en -magazines.

Claudia gaat een jaartje meelopen aan de gerenommeerde kokschool Ter Duinen in Koksijde. Daar volgt ze de gloednieuwe éénjarige opleiding voor volwassenen “kok en kelner”. Hierover verschijnt eind 2013 een boek. Daarin worden de basisbereidingen die je er als topchef leert, telkens gecombineerd met een hedendaagse interpretatie door Claudia. Een boek dat nu al belooft uit te groeien tot de Bijbel voor een nieuwe generatie topchefs en passionele hobbykoks…

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!