Nu de Sint bijna terug naar Spanje is, is het aftellen naar de feestdagen begonnen: de mooie kerstbomen, het uitwisselen van cadeautjes en het gezellig samenzijn met de mensen die we graag zien. Meer nog, we kijken uit naar het samen dineren aan een rijkelijk gevulde tafel en het beleven van intense momenten met onze familie en vrienden. Côte d’Or schuift tijdens de eindejaarsfeesten graag mee aan tafel met Côte d’Or Encore!, een nieuwe variant in zijn gamma van overheerlijke pralines, speciaal voor de feesten ontwikkeld.

Belgen houden van tradities die feest en tafelen samenbrengen, en houden van één uitzonderlijk product: chocolade! Wie Belgische chocolade zegt, denkt meteen aan Côte d’Or, dé chocoladespecialist sinds meer dan 130 jaar. Dit jaar speelt zijn iconische olifant een glansrol tijdens de eindejaarsperiode. Ontdek Côte d’Or Encore! in haar unieke vorm, geïnspireerd door de krachten van de natuur. Laat je verleiden door haar intens recept, vol sensaties. Onder de knapperige laag van heerlijke Côte d’Or chocolade zit een smeuïge ganache met fijne krokante stukjes met in de kern een volledige hazelnoot. Om samen de zoetste herinneringen te maken.

Côte d’Or Encore! is verpakt in een feestelijke verpakking van 158g en beschikbaar in drie smaken: Praliné (melkchocolade met een praliné vulling), Noir (pure chocolade met ganache van pure chocolade) en Melk (melkchocolade met ganache van melkchocolade).

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!