Chocolade smaakt mij altijd, zeker als het om een stuk kwaliteitschocolade gaat.
Lekker knabbelend voor de buis, als zoetje bij een tasje thee of als ingrediënt van een fantastisch chocoladedessert. Heb je zin om je onovertroffen chocolade recept met de wereld te delen? Neem dan deel aan de verkiezing van het beste familierecept! Hoe gaat het in zijn werk?

Verkiezing van het beste familierecept

In elke familie is er wel een dessert dat iedereen samenbrengt en aanwezig is bij elke gelegenheid. Een uniek chocoladerecept, dat hoort bij authentieke momenten van plezier, momenten die we koesteren. Deze herfst zet Côte d’Or deze recepten in de kijker door de organisatie van het beste familierecept.

De wedstrijd

Tijdens de eerste fase van de wedstrijd kan je tot 25 oktober je recept uploaden.Vanuit alle inzendingen worden 20 recepten geselecteerd door de jury. Dit op basis van originaliteit en kwaliteit. De beslissing kan ook beïnvloed worden door het delen van de deelname op sociale media en het aantal verzamelde likes. De 20 winnaars worden uitgenodigd voor een professionele workshop en een fotoshoot van het recept.

Tijdens de tweede fase van de wedstrijd kan iedereen stemmen voor zijn favoriete familierecept met chocolade. De 10 recepten met de meeste stemmen zullen als winnende recepten uitgeroepen worden. Deze 10 recepten zullen gepubliceerd worden in het Côte d’Or Familiereceptenboekje.

Aan de slag dus….

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!