Crock-Pot CR-011

Nooit boven de 100 graden celsius

Slowcooking met Crock-Pot is een kooktechniek waarbij voedsel langzaam en op maximaal 96 graden celsius gegaard wordt. Doordat de temperatuur nooit boven de 100 graden celsius gaat, blijven smaak, aroma’s en voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen beter bewaard tijdens het garen. Op die manier worden vlees, vis en groenten niet doorgekookt; erg lekker en gezond en dat zonder zelf lang in de keuken te staan.

Het gebruik van de Crock-Pot is heel makkelijk en praktisch: je doet alle ingrediënten in de Crock-Pot, zet hem aan en gaat verder met je dagelijkse bezigheden… . Gedurende de dag bereidt de Crock-Pot, zonder dat je erbij hoeft te blijven, jouw warme maaltijd, zodat er bij thuiskomst een heerlijk, voedzaam en gezond gerecht op jou staat te wachten.

Stoofpotjes tot curries, sauzen, soepen, taarten, stoofvlees…

De mogelijkheden van maaltijden die je met de Crock-Pot kan bereiden zijn heel divers en variëren van stoofpotjes tot curries, sauzen, soepen, taarten, stoofvlees, diverse bijgerechten, maar bijvoorbeeld ook grote stukken perfect gegaard vlees. Doordat er geen boter of andere vetstof nodig is in deze pan én door de speciale manier van garen, is de Crock-Pot de ideale bondgenoot voor elke foodie. Het is zelfs de ideale bondgenoot voor de BBQ komende zomer. En hoewel er niet in ieder van ons een sterrenchef schuilt, toch houdt iedereen wel van lekker eten. De slow cooker biedt dus de ideale oplossing om iedere dag opnieuw te kunnen genieten van een zelf gemaakte, smaakvolle en gezonde maaltijd. Inpiratie kan je opdoen met het eigen receptenboek van Crock-Pot en via deze link.

De Crock-Pot is duurzaam, want gebruikt een minimale hoeveelheid energie vanwege zijn lage wattage en is een erg veilig product, vanwege de ingebouwde beveiliging dat het systeem automatisch uitschakelt in geval van oververhitting. Daardoor kan je met een gerust hart en zonder tijdsdruk genieten van je dag, wetende dat er bij thuiskomst een lekkere en gezonde maaltijd voor je klaar staat.

De mogelijkheden van maaltijden die je met de Crock-Pot kan bereiden zijn heel divers en variëren van stoofpotjes tot curries, sauzen, soepen, taarten, stoofvlees, diverse bijgerechten, maar bijvoorbeeld ook grote stukken perfect gegaard vlees.

Crock-Pot CR-011

Crock-Pot lanceert nu een nieuwe en unieke slowcooker: De Crock-Pot CR-011. Deze versie is revolutionair omdat het apparaat een Sauté Slow Cooker is met een inhoud van 6 liter met een glazen deksel én een programmeerfunctie. De Sauté-functionaliteit biedt de gebruiker de mogelijkheid om vooraf vlees in de binnenpan op het fornuis kort te schroeien en bruin te braden of om achteraf een schotel in de oven te gratineren. Tijdens het ganse proces kan het resultaat bekeken worden door het hittebestendige glazen deksel.

Daarnaast kan je in de pan restjes bewaren in de koelkast of de diepvries en zo meteen opwarmen in de oven of op het fornuis. Ook heeft dit nieuwe model een timerfunctie waarmee de bereidingstijd in te stellen is, gaande van 30 minuten tot wel 20 uur. Het apparaat telt de minuten af en schakelt automatisch over naar de warmhoudstand wanneer de tijd om is. De ruime inhoud van maar liefst 6 liter maakt dit model geschikt voor gerechten voor gezinnen van 4 tot 6 personen.

De prijzen van de verschillende Crock-Pot modellen variëren van 49 euro tot 149 euro, afhankelijk van de inhoud en de functionaliteit. De Crock-Pot CR-011 kost 139 euro en is vanaf nu beschikbaar bij de betere speciaalzaken.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!