Crock-Pot

Oktober is dé maand bij uitstek voor slow cooking herfstgerechten

Nu de herfst officieel is begonnen, de temperaturen dalen en de bladeren oranje kleuren, is de tijd voor stoofpotjes, suddervlees, soepen en andere éénpansgerechten waar we dol op zijn, aangebroken. Alleen jammer dat het altijd zoveel tijd vraagt om deze gerechten klaar te maken. Tijd die we meestal niet al teveel op overschot hebben. Met de Crock-Pot is een gebrek aan tijd echter geen geldig excuus meer.

Slowcooking

Het sleutelwoord tijdens Crocktober is slowcooking, een fenomeen dat in Amerika en Engeland al lange tijd een begrip is. Bewust leven en genieten van verantwoord eten. Tijd besparen op een maaltijd die wel nog steeds even lekker,voedzaam en gezond blijft. Terwijl jij werkt, shopt, vergadert, de kinderen van school haalt, sport of uitrust met een glaasje wijn in de zetel, tovert de Crock-Pot de avondmaaltijd tevoorschijn. Het gebruik is heel makkelijk en praktisch. De Crock-Pot zorgt ervoor dat je – met in de ochtend slechts één druk op de knop – bij thuiskomst direct aan een dampende avondschotel kan beginnen. Doe alle ingrediënten in de Crock-Pot, stel het juiste programma in en de Crock-Pot doet de rest.

96 graden Celsius

Door de kooktechniek waarbij voedsel langzaam – op maximaal 96 graden Celsius – gegaard wordt, blijven smaak, aroma’s, kruiden en voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen beter bewaard en worden vlees, vis of groenten niet doorgekookt. Dit alles zonder toevoeging van boter of olijfolie, dus ook nog eens dé uitkomst voor iedereen die op de calorieën let. De Crock-Pot is bovendien duurzaam en zuinigwant het apparaat verbruikt een minimale hoeveelheid energie vanwege zijn lage wattage en is één van de veiligste producten op de markt vanwege de ingebouwde beveiliging dat het systeem automatisch uitschakelt in geval van oververhitting.

De verschillende Crock-Pots uit het assortiment van IT&M zijn verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken. De prijzen van de verschillende Crock-Pot modellen variëren van €49 tot €149, afhankelijk van inhoud en functionaliteit.

Kijk hier voor het volledige assortiment.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!