Crodino

Crodino

Geniet je vaak van een aperitief met je vrienden, ga je graag lunchen met collega’s of ‘s avonds een terrasje doen, maar wil je niet altijd alcohol drinken? Deze zomer wordt Crodino – het bitterzoete, verfrissende, alcoholvrije aperitief – de perfecte bondgenoot van levensgenieters die houden van een gezellig moment met familie

Een echte aperitiefsmaak

Crodino wordt samengesteld op basis van een traditioneel en uniek extract van een mengeling gedistilleerde planten, vruchten en wortels, aangevuld met stukjes zoete en bittere sinaasappel en Lisiel-bronwater. Het kleine, vrolijke flesje van 10 cl is een ode aan de elegantie en het goede humeur, voor een heerlijke consumptie zonder mate.

‘Autentico’ sinds 1964

“Een Crodino” is een begrip in Italië, het land van het aperitief, en dankt zijn naam aan Crodo, een klein stadje in Lombardije waar de drank wordt geproduceerd en gebotteld sinds 1964. Tot op vandaag wordt het authentieke recept van Crodino strikt geheim gehouden.

Hoe schenk je hem het best? 1 flesje Crodino, IJsblokjes, sinaasappelschil. Vul een wijnglas voor de helft met ijsblokjes, schenk de Crodino erbij en voeg wat sinaasappelschil toe.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!