Wil je zelf aan de slag met ISIO 4-oliën?

Morgen lanceert Meersmaak een wedstrijd.

Je maakt kans op een kookworkshop voor 2 personen!

Hier alvast een fris lenterecept als teaser…

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 400g verse plattekaas
  • Sap van 1 rijpe limoen
  • 500g Belgische aardbeien
  • 50g fijne suiker
  • ISIO 4 Olive

Voor de crumble:

  • 50g fijne suiker
  • 50g amandelpoeder
  • 60g boter
  • 50g bloem
  • 5g bakpoeder

Bereiding:

  1. Bereid de crumble: meng in een kom de suiker, amandelpoeder, bloem en bakpoeder.
  2. Voeg de boter toe.
  3. Meng met de hand alles onder elkaar (tot je grove korrels krijgt).
  4. Spreid uit op een bakplaat en zet in een voorverwarmde oven van 180 °C.
  5. Bak 5 minuten.
  6. Breek vervolgens de korst in stukken.
  7. Herhaal dit om de 3 minuten tot de crumble mooi goudgeel ziet.
  8. Haal uit de oven en zet opzij.
  1. Was de aardbeien en verwijder de steeltjes.
  2. Snijd in 4.
  3. Doe in een kom en bestrooi met de fijne suiker.
  4. Dek af en zet 30 minuten opzij (op kamertemperatuur).
  1. Meng in een kom de plattekaas met het limoensap. Verdeel de kaas over schaaltjes.
  2. Voeg de aardbeien toe.
  3. Voeg een straaltje ISIO 4 Olive toe.
  4. Bestrooi met de crumble.

Serveer meteen!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!