Voor onze food & travelblog hebben we het geluk om regelmatig fijne adresjes in België en in het buitenland te leren kennen. We gaan regelmatig uit eten om een restaurant te reviewen of zoeken zelf dergelijke unieke plekjes op het internet. Met de zomer in aantocht vinden we het leuk daguitstapjes en dan liefst culinaire uitstapjes te ondernemen. Onze kinderen zijn 13 en 17 jaar en vergezellen ons niet altijd meer. Maar ik kan niet ontkennen dat een gezinsuitstap toch speciaal blijft. Om interessante deals op de kop te tikken maken we al eens gebruik van websites waar je terecht kan voor kortingscodes of mooie aanbiedingen. Dat bespaart ons de zoektocht en leidt ons meteen naar leuke adresjes en deals.

Hoe kortingen op de kop tikken?

Uitstappen maken doen we allemaal graag! Zeker als je er nadien kan over schrijven op je blog. Keerzijde van de medaille is dat een uitstap al gauw veel geld kost. Zeker als je dat met het hele gezin doet. Om dergelijke uitstappen betaalbaar te houden, steken wij al eens ons licht op bij Tagcity. Deze website is onderverdeeld in rubrieken en geeft per rubriek interessante kortingen weer. De rubriek die ons het meeste aanspreekt, zijn de rubrieken ‘vakantie en reizen’ en ‘eten en drinken’. Andere rubrieken zijn o.a. ‘gezondheid en verzorging’, ‘mode en accessoires’,… Een recente deal is bv. € 6,00 korting op een ticket voor Plopsaland. Vermits mijn ouders in Oostende wonen en we daar dan gewoonlijk overnachten, is een uitstap naar Plopsaland zeker een kanshebber. Nog dicht bij huis is Nederland waar deals voor de Efteling ook de moeite zijn! In de categorie ‘eten en drinken’ zijn het vooral de foodboxen die me opvallen. Ik bestel de laatste tijd weleens bij een bedrijf dat maaltijden aan huis levert omwille van tijdsgebrek om zelf te koken, jammer genoeg! Deze bedrijven bieden me uitkomst. Via de kortingscode kan je bv. € 25,00 korting krijgen op je eerste foodbox bij Hello Fresh. Toch wel meegenomen. Ok, deze deal zou ik zelf ook kunnen vinden maar het is enorm handig dat alle deals voor je opgelijst worden zonder dat je zelf de tijd en energie in opzoekingswerk moet steken. Toch?

Nog meer deals?

Nog zo’n website waar ik regelmatig langs surf, is Deals van de Dag. Hier worden de deals letterlijk per dag gefilterd. Schrijf je in op de nieuwsbrief? Dan krijg je deze deals automatisch in je mailbox. Nog handiger! Eveneens voor ons interessant omwille van de rubriek ‘reizen’. Deze grote vakantie gaan we niet op reis maar enkele daguitstapjes of korte tripjes in de omgeving gaan er zeker van komen. Leuk is dat we dan niet te ver moeten rijden en daarbij in eigen land op verkenning gaan. Niet voor ons deze zomer maar ook deals verder van huis behoren tot de mogelijkheden met vliegvakanties en citytrips. Nu nog hopen op een beetje zon om vakantie in eigen land te vieren. Maar gezien de berichten mogen we daar tot in de herfst niet over klagen! Duimen maar! Fijne vakantie iedereen…

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!