Verse Ierse soepen van Cully & Sully

Cully & Sully zag het levenslicht in 2004 toen twee jeugdvrienden, Cullen Allen (Cully) en Colum O ‘Sullivan (Sully), besloten om smaakvol, eerlijk en leuk eten te brengen in de supermarkt. Cullen komt uit het wereldberoemde Ballymaloe-huis in East Cork (Ierland), en ook Sully komt uit een fijnproeversfamilie, net verderop. Allebei houden ze van eten en koken. Het was tijdens hun studentenperiode en hun eerste werkjaren dat ze zich bewust werden van het gat in de Ierse markt. In 2004 lanceerden ze een assortiment taarten gevuld met kwaliteitsaardappelen. Vervolgens brachten ze in 2006 een assortiment verse soepen op de markt. De Cully & Sully-soepen zijn intussen de nummer 1 in Ierland in alle categorieën, en de derde best verkochte soepen in het Verenigd Koninkrijk. Het soepenassortiment is gebaseerd op kwaliteitsrecepten, sommige uit de kindertijd van Cully & Sully. De versbereide soepen kunnen eenvoudig opgewarmd worden in de microgolf of in de pot. Deze Cully & Sully-soepen zijn in België, exlusief bij Delhaize, verkrijgbaar:

·        Tomaat & basilicum

·        Groenten

·        Kip & groenten

·        Wortel & koriander

·        Thaise kip

De soepen kosten 2,65 euro.

Onze bevindingen

Toen we de soepen voor de eerste keer zagen, waren we gecharmeerd door de vorm en grootte van de verpakking. De verpakking ziet er ‘schattig’ en compact uit. De print op de verpakking is aantrekkelijk en grappig! In elke verpakking zit 400 g soep. Het doosje staat vol informatie over de bedenkers van de soepen, Cully & Sully. Cully is de kok en Sully staat vooral in voor de commerciële kant van dit soepverhaal. Om een lekkere soep te krijgen, zijn er namelijk ook kwaliteitsvolle ingrediënten nodig. De soep kan je in de verpakking laten om warm te maken in de microgolf. Hoe handig is dat? Of in een kleine steelpan opwarmen? Dat kan ook! Wij proefden o.a. de ‘squash’ed veggie soup, een verse soep met pompoen, wortelen en zoete aardappel. Mmmm! Heerlijk! Het doosje gebruik je nadien gewoon verder als lunchbox, als diepvriesdoosje of om zelfs zaadjes in te planten. Multi-functioneel dus!

We proefden ook de Creamy Tomato & Basil soup naar een recept van de moeder van Cully. Dat proef je! De soepen smaken erg vers en komen precies net vers van het fornuis.
Meer informatie Cully & Sully
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!