Vorige week was ik te gast bij Elvea en daar heb ik een goodiebag gekregen. Daar zat o.a. een mooi plankje in van point-virgule dat ik gebruikt heb voor de foto.

Curry noedels met kip en paprika

Voor 3 à 4 personen:

  • 250 g eiernoedels
  • ½ kipfilet (kleine stukjes)
  • 1 paprika (blokjes)
  • 1/2 ajuin (versnipperd)
  • 1 koffielepel rode currypasta
  • 1 lente-uitje (versnipperd)
  • 3 eieren
  • sojasaus
  • arachideolie
  • zout
  1. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Giet ze af en spoel ze onder koud water.
  3. Meng er een beetje arachideolie onder.
  4. Doe een scheutje arachideolie in pan of wok.
  5. Bak de kip. Kruid met zout.
  6. Verwijder de kip uit de pan en zet even opzij.
  7. Doe hetzelfde voor de ajuin en paprika.
  8. Bak een roerei met de eieren (zorg dat je aparte stukjes hebt).
  9. Doe een klein scheutje water in een pan of wok.
  10. Voeg er de currypasta aan toe en zet er een vuur onder.
  11. Los de currypasta op.
  12. Voeg er de noedels, kip en groenten aan toe.
  13. Breng op smaak met sojasaus.
  14. Roerbak tot alles goed warm is.
  15. Meng er het lente-uitje en roerei onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!