Bosch SilentMixx

Bosch SilentMixx

Soep, gemalen ijs, smoothies…: de blender heeft heel wat troeven waarmee hij steeds populairder wordt bij Belgische gezinnen. En dit is nog meer het geval met de SilentMixx; zijn voornaamste kwaliteit is dat hij extreem weinig geluid maakt. Maar al te vaak worden blenders geassocieerd met luide en onaangename geluiden. Bosch pakte dit probleem aan.

De SilentMixx is voorzien van een glazen ThermoSafe kan van 2,3 liter die zowel warme als koude bereidingen aankan. Deze blender is dankzij het Easy KlickKnife systeem gemakkelijk schoon te maken: de stukken zijn handig demonteerbaar zonder enig gevaar van de vier superscherpe inox mesjes.

Adviesprijs: tussen €89,99 en €129,99.

De MUM5 Styline van Bosch

Meer dan 60 jaar brengt Bosch reeds keukenrobots op de markt. Dankzij deze jarenlange ervaring brengt de Duitse specialist vandaag de nieuwste versie van MUM5, een high-end toestel, op de markt dat nog krachtiger, nog sneller en makkelijker te gebruiken is. Het innovatieve design van de nieuwe Bosch MUM5 is een streling voor het oog en een gedroomd instrument voor de toekomstige chef-kok of iedereen die af en toe kokkerelt.

3D technologie

Deze keukenrobot is geschikt voor elke opdracht: raspen, mixen, opkloppen, kneden,… En dankzij de nieuwe motor met een vermogen tot 1000 W kan het toestel 1kg extra bloem verwerken naast de andere ingrediënten die nodig zijn voor uw bereidingen. De bijzonder krachtige MUM5 maakt gebruikt van de Mouvement 3D technologie: de garde, klopper of deeghaak maakt een elliptische beweging in drie verschillende richtingen rond de centrale as. Het resultaat : mengen gaat nu nog sneller en het mengsel ziet er homogener uit zonder dat het bereidingsproces onderbroken moet worden om restjes deeg of ingrediënten terug naar het midden van de mengkom te brengen.

kleuren

De nieuwe Bosch MUM5 Styline 1000 W is beschikbaar in de volgende kleuren : rood, pastelroze, wit, fuchsia, vanille, gebroken wit, antraciet, turquoise en zilver. Standaard wordt het toestel geleverd met volgende toebehoren : garde, klopper, deeghaak, blender, groentensnijder, een opbergzak en een DVD met suggesties voor originele recepten die bovendien helpen om het beste uit de meegeleverde accessoires te halen.

Adviesprijs: tussen €339,99 en €509,99

De MUM5 Styline van Bosch

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!