Martini Royale – draagbare minibar

De kickstart voor het weekend Vrijdagnamiddag, 17 uur: let’s call it a week. Hoog tijd om het kunstlicht te verruilen voor een plek in de zon en aan het aperitief te beginnen. Martini bezorgt je het perfecte excuus met de nieuwe draagbare Martini Royale minibar. Vervoeg je vrienden in het park of aan het water en bouw een royaal feestje. Al 150 jaar serveert Martini ons de onvervalste Italiaanse gioia di vivere bij het aperitief. De Martini Bianco Royale en Martini Rosato Royale zijn wat dat betreft inmiddels klassiekers: twee sprankelende combinaties van 50% Martini Brut en 50% Martini Bianco of Martini Rosato. Beide drankjes blinken uit in eenvoud én in smaak: op basis van slechts twee ingrediënten en een stukje vers fruit tover je in een oogwenk een feestelijk zomergevoel in ieder glas. De cocktailwereld kreeg er op slag twee nieuwe mixers bij die iedereen snel en eenvoudig kan bereiden.

Mix & match Om het sprankelende plezier van de Martini Royale cocktails nog toegankelijker te maken, lanceert Martini in mei de draagbare minibars. In deze elegante, zwarte boxen vind je alles voor je vrijdagse 5 o’cocktail: een fles Martini Rosato of Martini Bianco en een fles Martini Brut met daarenboven een gratis Martini Royale cocktailglas en enkele ijsblokzakjes.
Adviesverkoopprijs: 13 euro

Bar-in-one Makkelijker kan haast niet, zou je denken. Of toch? Naast de twee klassieke Royale sets, bestaat er ook een draagbare minibar met twee ready to serve flessen: de elegante Martini Bianco Royale en de zonnige Martini Rosato Royale, voorgemixt in een fles. Ook hierbij krijg je een cocktailglas en enkele ijsblokzakjes cadeau. Ready, set, pour over ice, cheers!
Adviesverkoopprijs: 15 euro

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!