Dat het een culinaire tweedaagse zou worden, wisten we al maar dat we ook sublieme herinneringen aan het geheel zouden hebben, viel natuurlijk nog af te wachten. Gisteren konden jullie al lezen dat we ’t Convent in Reninge aandeden. Daags nadien verpozen we in de namiddag @ Aquadelmar in Oostende, met een onovertroffen zicht op zee uiteraard, waar we door de maître van dienst worden verwend met een aantal aperitiefhapjes (Italiaans brood en pesto voor ons en een chocolademousse voor de kinderen). Hier komen we zeker onder een stralende zon nog terug!
Enkele uren later schuiven we aan de dis bij De Kruidenmolen. Leren kennen door een teambuilding met de collega’s 8j. terug en nog eens bezocht met de ouders in de zomer van 2011. Gisteren bezochten we De Kruidenmolen met de schoonouders, die er ondanks ze op fietsafstand wonen, nog niet geraakten.
De Kruidenmolen is een bistro op hoger niveau. Als we de recensies mogen geloven komen de sterrenchefs van de omringende restaurants hier dineren. De chef Stijn Bauwens blijkt autodidact en serveert een beperkte kaart met vis-en vleesgerechten en enkele suggesties. We starten de avond met een cava Gramona Anoia – Gran Reserva 2006. Daarna nemen de 6 tafelgenoten diverse plats gaande van ribeye over sliptongetjes en garnaalkroketten. De producten zijn zuiver en smaakvol bereid. We sluiten af met het dessertpalet van de chef of een dame blanche. De prijzen zijn democratisch te noemen.
De zaak sluit vanaf 15 april een maand voor een stevige renovatie van de eetruimte en is terug paraat (volledig in het nieuw) vanaf medio mei. Wij kijken er alvast naar uit! En niet onbelangrijk ook hier een magistraal zicht op de omringende velden en polders.

Voor meer info:
Bistro De Kruidenmolen
Dorpsstraat 1
8420 Klemskerke (De Haan)
059 23 51 78

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!