de langste tafel

Exclusief zicht op de Schelde

Op vrijdag 17 juli wordt de meterslange tafel opgesteld in Antwerpen. Dan kan je heerlijk dineren op het vier meter hoge terras van Hangar 26/27 op de Rijnkaai. Mét een exclusief zicht op de Schelde. Bereid je voor op de mooiste schitteringen in het water tijdens de zonsondergang. Aan tafel is er plaats voor zo’n 300 personen. Je kiest zelf of je alleen komt of met vrienden, familie of collega’s. Vast staat dat je zeker niet de enige zal zijn die z’n voeten onder de tafel schuift.

Hoe het werkt?

Voor 45 euro krijg je een aperitiefje en een heerlijk driegangenmenu voorgeschoteld door enkele gerenommeerde chefs. Chef Elke Vandormael van Murni schotelt je een verrassend gluten- en lactosevrij voorgerecht voor. Het hoofdgerecht is mede-ontworpen door tweesterrenchef Viki Geunes van ’t Zilte. Chef Jo Bussels van restaurant Radis Noir zorgt voor een heerlijk dessert als afsluiter.

Opbrengst gaat integraal naar Antwerps goed doel

De opbrengst gaat integraal naar Moeders Voor Moeders, een Antwerpse vzw die materiaal en voedselpakketten verdelen aan gezinnen met jonge kinderen die het financieel heel moeilijk hebben. Zij gebruiken het geld voor de renovatie en heropbouw van hun werkplek, waar ze niet alleen ouders uit de nood helpen, maar ook kinderen twee keer per week een bad en een warme maaltijd geven.

www.langstetafel.be

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!