De microgolfoven viert binnenkort zijn 70e verjaardag. De voorbije jaren heeft het koken met dit toestel een grote revolutie doorgemaakt. Dat bewijst de nieuwste telg van Whirlpool – al vijftig jaar specialist in microgolfovens. Stomen, krokant bakken, gezond frituren? De Jet Chef Premium is je bondgenoot om een gezonde, veelzijdige maaltijd snel op tafel te zetten.

Koken in de microgolfoven krijg je snel onder de knie. De Jet Chef Premium helpt je via zijn ingebouwde en intuïtieve kookboek met negentig recepten. Nootjes roosteren, kippenvleugeltjes garen of rijst klaarstomen? Het nieuwe Chef Menu laat je toe een perfect gezonde en gebalanceerde maaltijd te maken voor jou en je naasten. Je kunt bovendien de tien populairste instellingen bewaren in het geheugen van de microgolfoven met behulp van de nieuwe favorietenfunctie.

Whirlpool voerde in juli 2013 een enquête uit bij 1860 Europeanen die een microgolfoven hebben. Het onderzoek werd gevoerd in Italië, Frankrijk, VK, Zweden, Tsjechië en Slowakije.

  • 72 % beschouwt de magnetron als een onmisbare bondgenoot in de keuken.
  • 66 % zegt dat de microgolfoven helpt om gezond te koken en meer vrije tijd te hebben.
  • 71 % gelooft dat de verschillende bereidingsfuncties een gezond dieet ondersteunen en toelaten sneller te koken zonder voortdurend te moeten roeren.
  • 68 % bevestigt dat de microgolfoven beter de voedingswaarde van voeding helpt te bewaren dankzij de kortere kooktijden.
  • 74 % vindt dat de magnetron de pure smaak van ingrediënten beter doet uitkomen.
  • 61 % is geïnteresseerd om meer te experimenteren met de microgolfoven en het toestel zo nuttiger te kunnen gebruiken.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!