Bakken is een kunst van precisie. Kijk alleen al maar naar de goddelijke creaties van de grootste patissiers! Hun geheim: een perfectie uitvoering van hun creaties tot in de kleinste details: hoeveelheden, ingrediënten, temperaturen en natuurlijk het beste bakgerei. Le Creuset®, de expert van de kookkunst, heeft een nieuw assortiment ontworpen dat perfect aansluit bij de wensen van de patissier. Gedaan met vormen die kleven en moeilijk handelbare bakplaten! De nieuwe Pâtiliss accessoires zullen uw beste bondgenoot worden bij uw bakkunsten.
Zoals de profs …
Pure en sobere lijnen accentueren producten met een verrassend moderne look. Het assortiment is te herkennen aan zijn unieke kleur, antracietgrijs, afgewerkt met oranjekleurige handgrepen, net als in ons logo. Net zoals hun professionele tegenhangers verdragen deze vormen in bekleed staal temperaturen tot ongeveer 240° C. Zeer praktisch zijn de siliconen handgrepen waardoor ze goed in de hand liggen. Dankzij de ultragladde antikleeflaag in silicone zal u uw gebak altijd perfect uit de vorm kunnen halen. Dit uitstekend bakgerei is ook zeer goed voor de gezondheid, want het bevat geen PTFE of PFOA.
Originele en smakelijke creaties
De collectie bestaat uit tien vernieuwende accessoires: een cakevorm van 23 cm, een taartvorm van 26 cm met een uitneembare bodem, een ronde gebakvorm van 24 cm met een uitneembare bodem, een vierkante gebakvorm van 23 cm, een rechthoekige gebakvorm van 33 cm, een vorm voor 12 taartjes, een vorm voor 12 muffins, een ovenplaat van 31 cm, een bakplaat van 31 cm, een ovenschaal van 33 cm … Dankzij dit uitgebreide assortiment zijn alles creaties mogelijk. Traditionele taarten, clafoutis, vlaaien, cakes, flans, crumbles, muffins, taartjes …! Hobbykoks en lekkerbekken kunnen dus hun fantasie en wensen de vrije loop laten. Met het assortiment Pâtiliss is alles mogelijk! Als kers op de taart zijn deze originele accessoires zeer praktisch in onderhoud en hebben een levenslange garantie! Hoewel ze in de eerste plaats bedoeld zijn voor gebak, lenen zij zich ook perfect voor zoute creaties (crumble, gratins, gebraad…). Origineel en handig. Pâtiliss, de sleutel tot succes voor al uw taarten en gebak in een handomdraai!

Le Creuset op Facebook

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!